Taxatierapport Noaber Taxaties

Noaber Taxaties verzorgt taxaties in de omgeving van Zutphen en Deventer. Onze taxateurs regelen voor u kwalitatief hoogwaardige taxaties voor de beste prijs. Uiteraard taxeren wij enkel volgens de laatste richtlijnen. Onze taxatierapporten worden zo opgesteld dat deze voldoen aan de eisen van alle hypotheekverstrekkers.


Wanneer een taxatierapport nodig?

Een van de meest bekende situaties waarbij een taxatierapport nodig is is de verkoop of aankoop van een woning. Echter zijn er meerdere situaties denkbaar waarbij een taxatierapport van belang kan zijn. Wij zetten de meest voorkomende situaties op een rij:

  • Kopen en verkopen van een woning;
  • Oversluiten van de hypotheek;
  • Een echtscheiding (verdelen van bezittingen);
  • Bepalen van de herbouwwaarde van de woning;
  • Verhogen van de hypotheek in verband met een verbouwing;
  • Wanneer u wenst te weten hoeveel uw bezittingen waard zijn.

Gevalideerd taxatierapport Deventer, Zutphen en omgeving

Wanneer u een hypotheek wilt aanvragen is het van belang dat u een gevalideerd taxatierapport kunt overhandigen. Een NWWI taxatierapport voldoet aan de eisen van alle geldverstrekkers. Deze taxaties worden eveneens geaccepteerd voor de hypotheekaanvragen met NHG (Nationale Hypotheek Garantie). Noaber Taxaties levert al een gevalideerd rapport vanaf € 385,99 (incl. btw).

Let op: Er worden verschillende geldigheidstermijnen voor een taxatie gehanteerd door hypotheekverstrekkers. Dit kan variëren van drie tot zes maanden. Vraag dit dus altijd even na voor de zekerheid.

Snel een taxatie nodig? Plan dan nu een afspraak in.

Noaber Taxaties is aangesloten bij Vastgoedpro, Nederlands Register Vastgoed Taxateurs, NWWI en Erken Taxateur Taxateurs Unie. Onze rapporten worden bij elke financiële instelling geaccepteerd.